Sønderjyske-helt: Vi kan også gøre det godt i Europa League
Foto: Jens Dresling/Polfoto
Superliga

Sønderjyske-helt: Vi kan også gøre det godt i Europa League

Nicolaj Madsen sparkede sølvet til Sønderjyske, og nu venter Europa League-udfordringen for dem.

Sønderjyske har haft en fremragende sæson, som blev afsluttet med en 2-1-sejr over BIF på Brøndby Stadion efter to kasser af Nicolaj Madsen, der sendte sølvmedaljerne til Sønderjylland.

Efter kampen var det en meget stolt dobbelt målscorer, der kunne kigge på sin sølvmedalje foran pressen.

- Det er fantastisk stort, og jeg tror først, at der går nogle dage før jeg forstår, hvor stort det egentlig er, lød det fra Nicolaj Madsen. 

Holdet var ellers bagud 0-1 ved pausen, og Madsen havde svært ved at pege på, hvordan det kunne være, at det var dem, der tog sejren til slut.

- Det er svært at sige. Det er som om, at Brøndby får at vide i pausen, at FC Midtjylland er foran 2-0. Vi får lov til at sidde på det hele, og de presser slet ikke. Men det er svært at sige. Vi får vores chancer, og vi scorer på dem, siger Madsen.

Nicolaj Madsen har til sommer kun ét år tilbage af sin kontrakt med Sønderjyske, men det er tilsyneladende mere Europa League, der lokker nu end et eventuelt klubskifte. Og han tror på, at de kan gøre en god figur.

- Svært at sige, hvad vi kan udrette i Europa. Der er rigtig mange af os, hvor det er første gang, at vi er i Europa League. Vi tager det som en rigtig fed oplevelse. Vi har leveret sindssygt godt i sæsonen. Hvorfor skulle vi ikke gøre det godt i de første par kampe i Europa League? Jeg vil sige, at hvis vi kan holde fast i stammen og bygge lidt på, så er der masser af muligheder. Så må vi se om det er tilfældet efter pausen, siger han.

Sønderjyske indtræder i anden kvalifikationsrunde af Europa League, mens Brøndby og FC Midtjylland indtræder allerede i første runde af kvalifikationen.