Selvmål gav City åbningssejr

Manchester City vandt 2-1 over Sunderland i sæsonåbneren på Etihad Stadium.

Manchester City tog hjemme på Etihad Stadium imod Sunderland. Begge mandskaber med nye managere på bænken. Pep Guardiola hos The Citizens, David Moyes på Black Cats-bænken. Og det skulle vise sig, at Guardiola fik den bedste start.

Fire minutter inde i kampen begik van Aanholt straffe på Sterling, som Agüero var klar til at eksekvere sparket. Argentineren var sikkerheden selv, da han sparkede i Mannones højre side. Syv minutter senere diskede Mannone op med to fine redninger fra Agüeros forsøg. 41 minutter var spillet, da Defoe fik en stor mulighed efter hjørnespark, men Caballero fik reddet.

Efter en times spil kom City til en stor chance ved Agüero, der skød lige forbi mål. 71 minutter inde i kampen gjorde Defoe det til 1-1, da han fandt plads i City-midterforsvaret, efter Stones bevægede sig for langt frem og efterlod plads bagved sig. Defoe var sikkerheden selv med sin afslutning.

I kampens 87. minut scorede City det afgørende mål, da McNair lavede selvmål.

Dermed har City tre point for klubbens første PL-kamp.