Podcast: Wenger frygtede nederlag til ærkerivalen Mourinho
Generelle

Podcast: Wenger frygtede nederlag til ærkerivalen Mourinho

På et sent mål af Premier Leagues nye bedste Plan B fik Arsenal med hiv og sving et point med hjem fra Old Trafford. Men var det en kamp mellem to mesterskabskandidater eller mellem to hold, der frygtede at blive hægtet af topstriden?

Der var engang, hvor opgørene mellem Arsenal og Manchester United var dén kamp i sæsonen, der bare skulle vindes. Det var her, man kunne vise den mest direkte udfordrer til titlen, at det der mesterskab kunne de godt glemme alt om. I Roy Keane og Patrick Vieras krig om midtbanen blev der ikke taget gidsler.

Første opgør mellem de to ærkerivaler i 2016/17-sæsonen var en noget mere afdæmpet affære. Ander Herrera versus Mohamed Elneny er en gang civiliceret tjatteri.

Frygten for at tabe var større end viljen til at vinde, som det hedder på fodboldclichésk. Og især hos manager Arsene Wenger, hvis forhold til José Mourinho efterhånden ligger i nærheden af en Diego Costa-afslutning på kølighedsskalaen.

Vi kigger nærmere på de to titelkandidaters(?) møde, Watfords langskudskonger, Yaya Tourés usandsynlige genfødsel og Harry Kanes utrolige målgennemsnit i London-lokalopgør i denne uges podcast, som du finder LIGE HER.

-----

De Falske 9'ere leverer ugentlig podcast fra og om Premier League - perfekt for dig, der har fra mini til massiv interesse for engelsk fodbold. Find den lige her på tipsbladet.dk, iTunes eller hos din faste podcastudbyder