Video : Tipsbladet
Superliga

Pavlovic: Har aldrig spillet store turneringer før

Andrija Pavlovic glæder sig til FCKs tur i Europa League, da han aldrig har prøvet de helt store turneringer før.

Andrija Pavlovic kom til FC København i sommer, men han har endnu ikke slået sit navn fast i Ståle Solbakkens startopstilling. I skadesfravær fra Andreas Cornelius og Federico Santander har han dog vikarieret, hvilket blandt andet gav ham spilletid i Champions League. Han er dog ikke ked af, at det nu står på Europa League i stedet.

- Jeg har aldrig prøvet at spille de her store turneringer før. En knockoutfase i Europa League er altså en stor ting, og det glæder jeg mig helt enormt til. Det bliver en kæmpe oplevelse for både mig, klubben og vores fans, siger han til fck.dk

Den serbiske angriber fortæller desuden lidt om ambitionerne i foråret for de forsvarende mestre, som går efter at vinde det meste. 

- På kort sigt har vi en Europa League-kampagne, hvor vi skal gå efter at komme rigtig langt, men det altoverskyggende mål er at genvinde ligaen. Det er et mesterskab, der giver os adgang til kvalifikationen til Champions League, og det skal vi have mere af i 2017. Vi vil selvfølgelig genvinde pokalturneringen.