Gravgaard svarer igen: Min pligt at blande mig i fyrets sportschefs arbejde
Foto: Allan Høgholm/Getty Images
Superliga

Gravgaard svarer igen: Min pligt at blande mig i fyrets sportschefs arbejde

Den i Randers FC fyrede sportschef, Ole Nielsen, har kritiseret Michael Gravgaard, men direktøren køber ikke Nielsens kritik.

Onsdag morgen blev Ole Nielsen fyret fra sit job som sportschef i Randers FC. Det skete i forlængelse af klubbens sportslige krise, hvor man kun har fået ét point i ni kampe.

Efterfølgende har Nielsen kritiseret administrerende direktør Michael Gravgaard, som ifølge den tidligere sportschef er en meget uerfaren leder. Han har også fortalt om gnidninger i samarbejdet mellem de to, men den udlægning genkender Gravgaard ikke.

- Der har ikke været samarbejdsvanskeligheder fra min side. Jeg har selvfølgelig fremsagt min holdning til bestyrelsen, men det er med hånden på hjertet ikke min beslutning at fyre Ole. Bestyrelsen har ikke været tilfreds med den daglige ledelse i klubben, og de konkrete årsager holder jeg for en gang skyld inden for husets fire vægge, siger han til Ekstra Bladet.

- Jeg kan forstå, Ole Nielsen siger til Ekstra Bladet, at jeg har blandet mig utidigt i hans arbejde. Den udlægning forstår jeg ikke. Det har ikke bare været min rolle, det er min pligt at blande mig i Oles arbejde, da jeg er sportslig ansvarlig i Randers FC.

Han understreger desuden, at det er bestyrelsen, der har truffet beslutningen om at fyre Ole Nielsen. 

Hvorom alting er, overtager Gravgaard nu Nielsens tidligere pligter som eneste sportslige ansvarlige, mens nogle af hans administrative opgaver overgår til økonomidirektøren, Henrik Jørgensen.