Video : Tipsbladet
Superliga

Trods stor interesse: Mads Aaquist er ikke til salg

Forleden fortalte Mads Aaquists agent, at der kommer mange henvendelser på FC Helsingør-profilen, men klubbens direktør understreger, at Aaquist ikke er til salg. Med mindre der kommer mange penge på bordet.

Mads Aaquist var i forvejen en af de store profiler hos FC Helsingør, og de to mål mod SønderjyskE, der skænkede oprykkerne deres første Superliga-sejr, har ikke gjort ham mindre vigtig. 

Den status på et Superliga-mandskab kaster naturligt nok noget interesse af sig, og således kunne hans agent, Niclas Jensen, i går fortælle, at han modtager mange henvendelser på Aaquist. FC Helsingør er dog ikke interesseret i at afgive deres spiller.

Klubbens administrerende direktør, Janus Kyhl, slår fast, at Mads Aaquist forbliver i det nordsjællandske.

- Vi ved jo, at Mads er en interessant person, men derudover lader vi medier og andre om at spekulere i de områder. Min cheftræner (Christian Lønstrup, red.) er citeret for at skulle have sagt, at jeg var klar til at sælge ham. Det kan han ikke selv nikke genkendende til, for som udgangspunkt er Mads Aaquist ikke til salg. Mads er en vigtig spiller for os, så vi er på ingen måde aktive i salg af ham. Langt fra, siger direktøren til tipsbladet.dk.

Janus Kyhl erkender dog, at det forholder sig i FC Helsingør som i alle andre fodboldklubber. Hvis prisen bliver høj nok, kommer man før eller siden til et punkt, hvor man ikke kan sige nej længere.

- Det er ikke anderledes end i Barcelona. På et tidspunkt er pengene så store, at man vil sælge enhver spiller. Det gør sig også gældende selv i Holger Danskes egen by, siger han med et grin.

Et uplanlagt salg af en af profilerne er næsten også den eneste måde, hvorpå Janus Kyhl kommer til at hente flere spillere til Helsingør i dette tranfervindue. Klubben har allerede fået tilgang af blandt andre Nicolas Mortensen, Jonas Henriksen, Søren Henriksen, Adnan Mohammad, Christian Køhler, Mark Leth og Daniel Stückler.

- Som udgangspunkt har vi det hold, vi gerne vil have lige nu. Det har jeg før sagt i et transfervindue, og så sker der noget alligevel. Sådan er det jo. Vi kan få en spiller, som vi ikke kan sige nej til, tilbudt. Og vi kan få et tilbud, vi ikke kan sige nej til, siger direktøren.

FC Helsingørs næste ogave er søndagens hjemmekamp mod FC Midtjylland. Der er kickoff til det opgør klokken 14.