Emil Berggreen scorer i Mainz-nederlag

Den danske angriber scorede sit første Bundesliga-mål for Mainz, da han fik sin Bundesliga-debut i 2-1 nederlaget til Freiburg.

I 2016 skiftede Emil Berggreen fra Braunschweig til Mainz, men angriberen har haft svært ved at komme sig over skader, og derfor fik han først debut i lørdagens Bundesliga-kamp mod Freiburg.

Emil Berggreen startede på bænken, mens klubbens anden dansker, Viktor Fischer, fik plads i startopstillingen

Ti minutter før tid kom Berggreen på banen i stedet for netop Viktor Fischer ved stillingen 1-0 til Freiburg. I dommerens tillægstid kunne han blot se til fra sin position, da Freiburg udbyggede føringen.

Men minuttet efter dukkede Emil Berggreen op og viste, at han stadig har sin målnæse på trods af et skadeshelvede, da han reducerede for Mainz til 2-1.

Det var dog for sent at komme tilbage i kampen, og derfor må Berggreen, Fischer og resten af Mainz-mandskabet se sig slået af nedrykningstruede Freiburg.