Video : Tipsbladet
Superliga

Avis: Fransk klub har budt på Bartolec

Der er tikket et stort bud ind på FC Nordsjællands dygtige forsvarsspiller, Karlo Bartolec.

I denne sæson har FC Nordsjælland været rigtig godt spillende i Superligaen, og en af profilerne har været den kroatiske wingback, Karlo Bartolec, som har bidraget med fire mål og hele ni assists i efterårets kampe.

Det har naturligvis medført interesse fra større klubber, og forleden blev han sat i forbindelse med både italienske Sampdoria og FC København, og nu er det så en tredje klub, der angiveligt er så interesserede, at de allerede har afgivet et bud.

Bartolec’ agent, Danko Djikic, vil over for BT gerne bekræfte, at der er tikket et bud ind på forsvarsspilleren, og ifølge den danske avis lyder buddet på tre millioner euro, hvilket svarer til 22,3 millioner kroner.

Ifølge avisens oplysninger er buddet afgivet af den franske Ligue 1-klub Nantes, som har Claudio Ranieri i trænersædet. De oplysninger vil agenten dog hverken be- eller afkræfte.

- Jeg vil hverken sige ja eller nej til dit spørgsmål, for jeg kan ikke bekræfte det. Buddet er kommet fra en interessant klub i en af Europas fem største ligaer, fortæller Djikic til BT.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.