Robert Skov: Den største kamp i min karriere
Foto: Jan Christensen/Getty Images
Europa League

Robert Skov: Den største kamp i min karriere

Robert Skov tøver ikke med at kalde torsdagens Europa League-kamp mod Atletico Madrid for den største i karrieren.

Telia Parken er udsolgt, og der er stjerner på alle pladser hos udeholdet, når Atletico Madrid torsdag aften gæster FC København i 1/16-finalen i Europa League. Det bliver uden tvivl den største kamp for FCK's vedkommende i den her sæson.

For Robert Skov bliver der også tale om en lille personlig milepæl i karrieren. Den tidligere Silkeborg-spiller har blandt andet været med Danmark til OL, men for ham har det aldrig været større, end det bliver torsdag aften mod Atletico Madrid. 

- Det er den største kamp i min karriere. Det bliver vildt, og jeg glæder mig utrolig meget, siger Robert Skov til tipsbladet.dk.

FC København er voldsomt undertippede mod Atletico Madrid, men Robert Skov føler sig overbevist om, at han og holdkammeraterne har en chance mod de dobbelte vicemestre i Champions League.

- Jeg synes, vi har en chance for at få et godt resultat. Der er ingen tvivl om, at Atletico Madrid er et klassehold og et af de bedste hold i Spanien, så det er en svær modstander, men vi skal jagte vores chance, siger Robert Skov og tilføjer:

- Vi skal spille på den måde, vi er vant til at spille på, og så skal vi sørge for at være kompakte og stå godt på banen. Der er ingen tvivl om, at den defensive organisation bliver nøglen til at stå imod den offensiv, de kommer med. Jeg er sikker på, vi nok skal få nogle chancer, og så handler det om at være skarpe. Det afgøres over to kampe, så det handler også om, at der stadig er noget på spil i returkampen i Spanien.

Der er kickoff klokken 21.05 torsdag aften. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.