Video : Tipsbladet
Europa League

Diego Simeone husker Parken: Stor passion på lægterne

Atletico Madrid-manager Diego Simeone har stor respekt for FC København, og han kan huske Parken og FCK-fansene fra hans tid som aktiv.

Antonie Griezmann, Fernando Torres, Koke, Diego Godin.

Atletico Madrid har store verdensstjerner på holdkortet, og torsdag aften kan de alle opleves på dansk grund, når den spanske storklub møder FC København i 1/16-finalen i Europa League. Alle odds er imod de danske mestre inden de to opgør i verdens næstfornemste klubturnering.

Atletico Madrid-manager, Diego Simeone, har dog stor respekt for FC København.

- Det er en hård rival og en svær modstander, som helt sikkert vil være meget motiverede på deres egen hjemmebane. Det er et hold, som er stærke i egen hule, og som er gode i luften og rent fysisk. Stort set alle spillere er over 180 centimeter. Jeg forventer, at FCK vil spille meget over kanterne og med mange indlæg. I de kampe, jeg har set med FCK, var det et meget velorganiseret hold, som står godt i deres 4-4-2, siger Diego Simeone, der husker FC København fra hans tid som aktiv:

- Jeg har selv spillet her, da jeg var i Lazio, og jeg husker, at fansene var meget passionerede. Jeg kan huske, at det var en meget hård og svær kamp for os, og jeg forventer intet andet om morgendagens match. For FC København er Europa League meget vigtig, og det er en turnering, der plejer at få det bedste frem i dem. 

Atletico Madrid havde ikke regnet med, at den skulle stå på Europa League i foråret, men det blev en realitet efter tredjepladsen i Champions League-gruppespillet i efteråret. 

- Vi går ind til turneringen på samme måde som alle andre turneringer de seneste syv år. Europa League er en realitet for os nu, og vi har store drømme og forhåbninger til den her turnering, lyder det fra Simeone. 

Atletico Madrid er på andenpladsen i La Liga med syv point op til FC Barcelona. Den spanske hovedstadsklub har blot tabt en enkelt ligakamp i sæsonen.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.