Video : Tipsbladet
Superliga

Rundens Hold i Superligaen - 26. spillerunde

Vi er klar med Rundens Hold for sidste spillerunde i Superligaen.

Så kan der sættes to streger under grundspillet i Superligaen. 26. og sidste spillerunde i landets bedste fodboldrække blev afviklet søndag aften, og her blev det kendt, at AC Horsens og AaB sneg sig med i mesterskabsspillet, at Randers FC og FC Helsingør stadig kan vinde, og at SønderjyskE muligvis forærede FCM tre point efter et mislykket forsøg på selv at vinde.

Dermed er det også blevet tid til den sidste udgave af Rundens Hold i grundspilssammenhæng.

Her følger Rundens Hold i Superligaen for 26. spillerunde - sat op i en 4-4-2-opstilling:

Målmand: Jacob Rinne, AaB (3)
Den svenske keeper var på plads, når der var brug for ham, og han stod en rigtig fin kamp i Aarhus, hvor AaB sikrede sig adgang til mesterskabsspillet i Superligaen. Der er ingen tvivl om, at Jacob Rinne får travlt i de kommende 10 kampe, og han sikrede sig i hvert fald et fint afsæt til slutspillet.

Højre back: Mads Døhr Thychosen, FC Midtjylland (2)
Kantspilleren med det velkendte efternavn har gennemgået en flot udvikling i denne sæson. Han startede den på en lejeaftale i AC Horsens, og han slutter den som fast mand hos guldbejlerne fra FC Midtjylland. Søndag scorede han sit første mål med en eminent træffer op i nettaget mod SønderjyskE, og mandag er han blevet udtaget til U21-landsholdet.

Central forsvarer: Jores Okore, AaB (5)
Nogen stor "spillende" forsvarer bliver Jores Okore nok aldrig, men når det gælder rugbrødsarbejdet som midstopper, er der ikke mange i Superligaen, der kan matche ham. Mod AGF kom Okore i vejen for rigtig meget og spillede en stor kamp. 

Central forsvarer: Bubacarr Sanneh, FC Midtjylland (6)
Bubacarr Sanneh startede inde for første gang i FC Midtjylland, og det slap den tidligere AC Horsens-spiller godt fra. Makkerskabet med Kian Hansen og Erik Svaitchenko fungerede godt, og gambianeren blev kåret til man of the match på MCH Arena. 

Venstre back: Casper Højer Nielsen, AGF (1)
Den tidligere Lyngby-spiller har fået en fin start i AGF, der har været voldsomt svære at score mod i foråret. Casper Højer Nielsen så godt ud defensivt mod AaB, og han har nogle offensive kvaliteter, der helt sikkert kommer århusianerne til gode.

Højre midtbane: Jens Stage, AGF (2)
Blomsterne springer ud i foråret, og det samme gør Jens Stage åbenbart - og han har endda trodset frostgraderne. AGF-spilleren har været storslået i indeværende halvsæson, og han var også blandt sit holds bedste i 0-0-kampen mod AaB. Det er altid en god historie, når en lokal knægt gør det godt, og der er ingen tvivl om, at Jens Stage er ved at vinde en plads i AGF-fansenes hjerter.

Central midtbane: Simon Tibbling, Brøndby IF (5)
Simon Tibbling har været en af forårets bedste spillere i Superligaen, og det viste han igen mod Hobro IK, hvor han var tilbage i startopstillingen efter sygdom i seneste runde. Svenskeren var det kreative indslag i den blå-gule 2-1-sejr, og Hobro havde svært ved at håndtere ham. Hvis Tibbling lige kan få lagt lidt flere flere mål og assists til sit spil, vil han hurtigt vokse sig alt for stor til Superligaen.

Central midtbane: Patrick Olsen, FC Helsingør (1)
Den elendige bane i Helsingør passede hjemmeholdet noget bedre end FC Nordsjælland, og det gjorde samtidig, at Patrick Olsen så bedre ud end Mathias Jensen, der ellers har været på et niveau for sig selv i denne sæson. Patrick Olsen spillede en fin kamp på pløjemarken. 

Venstre midtbane: Matheus Leiria, FC Helsingør (1)
Der er langt fra sandstrandene i Brasilien til pløjemarken på Helsingør Stadion, men Matheus Leiria fandt fodfæste i kampen mod FC Nordsjælland og skabte mange farlige situationer for sig selv og sine holdkammerater. Det var ikke mindst Leirias fortjeneste, at FC Helsingør vandt en sensationel 1-0-sejr søndag aften.

Angriber: Bashkim Kadrii, Randers FC (2)
Bashim Kadrii leverede en af sæsonens bedste enkeltmandspræstationer, da Randers FC søndag aften vandt 4-1 over OB. Baskhim Kadrii lavede hattrick og en enkelt assist, og derudover diskede han op med nogle lækre detaljer. Kæmpe kamp af Bashkim Kadrii, som det formentlig er de færreste, der ikke også under noget succes på fodboldbanen. 

Angriber: Federico Santander, FC København (1)
FCK-angriberen er på vej i topform efter en skadesplaget sæson, og han var for stor en mundfuld for Silkeborgs defensiv søndag aften. Federico Santander tordnede bolden ind til 2-1 og noterede sig for sit sæsonmål nummer seks.

I parantes bemærket er antallet af gange, som spilleren er blevet udvalgt til Rundens Hold i denne sæson.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.