Video : Tipsbladet
Premier League

Henrik Dalsgaard: Kunne være fedt at prøve Premier League

Landsholdets højre back, Henrik Dalsgaard, drømmer om Premier League, men nyder tilværelsen i Brentford FC.

Manglende spilletid er ofte et tema for danske spillere i udlandet, men det har det aldrig været for Henrik Dalsgaard. Landsholdets højre back har taget nogle fornuftige beslutninger i klubkarrieren, der efter et langt ophold i AaB bragte ham til belgiske Zulte Waregem, og forud for denne sæson skiftede han til danskerglade Brentford FC.

Her han han godt to år tilbage af sin kontrakt, og han har ikke umiddelbart planer om et klubskifte i nærmeste fremtid, men han vil heller ikke udelukke noget. Til sommer ventes han at få en nøglerolle på det danske landshold til VM, og det kan åbne nogle døre for Dalsgaard, der i kraft af sine 28 år er tæt på det, man normalt betegner som "den bedste fodboldalder".

- Det kunne da være fedt at prøve eksempelvis Premier League, men det er jo desværre ikke kun op til mig. Jeg prøver at gøre, hvad jeg kan, hvad træning og kost og forberedelse angår, og så kommer der et VM, som kan være et fint udstillingsvindue, hvis man formår at brænde et par gode kampe af. Men jeg skal ikke nogen steder hen for enhver pris. Heller ikke Premier League. De skridt jeg har taget indtil nu i min karriere har været til klubber, hvor jeg har spillet hver gang, og det er dét, der udvikler én, siger Henrik Dalsgaard til Sportsmagasinet på Unibet og tilføjer:

- Det skal heller ikke nødvendigvis være en klub i Premier League, der er også større klubber i The Championship. Brentford er stadig en meget lille klub, hvor der bare er et loft, og vores bedste spillere ryger også til større klubber. Der er ret store økonomiske kræfter i nogle af de andre klubber, som Brentford ikke kan være med på. Men lige nu fokuserer jeg bare på at slutte godt af i Brentford i denne sæson, og så kommer der et VM.

Henrik Dalsgaard har i denne sæson spillet 31 kampe for Brentford FC og scoret et enkelt mål. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.