Vejle-anfører Schoop om oprykning: Kæmpe eufori og forløsning
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
1. division

Vejle-anfører Schoop om oprykning: Kæmpe eufori og forløsning

Det var en yderst tilfreds Jacob Schoop, der kunne fortælle om sine følelser, da Vejles oprykning til Superligaen kom i hus.

"Superliga olé, Superliga olé!," lød det fra Vejles fans i store dele af den sidste runde af 1. division i kampen mod Thisted. Her skulle der kun ét point til for at sikre oprykningen for Vejle, og da det blev til en sejr på 2-0 kunne festen gå i gang med baneinvasion fra de mange medrejsende fans fra trekantsområdet.

Glæden var ligeså stor hos VB-spilleren Jacob Schoop, som blev interviewet af TV3 Sport umiddelbart efter slutfløjt.

- Det er noget af det vildeste, jeg nogensinde har prøvet. Det er kæmpe eufori og forløsning. Alting. Vi glæder os helt vildt til efter sommerferien, men i aften drikker vi os helt ned, lyder det fra Vejle-anføreren.

Derefter blev han opslugt af den øvrige Vejle-trup, hvorefter han løftede 1. divisions-trofæet som tegn på, at traditionsklubben har vundet rækken og nu er klar til at vende tilbage til Superligaen igen.

Kampen mellem Thisted og Vejle blev afgjort på scoringer af Louati og Sousa, der scorede i hver sin halvleg.

Mens Vejle er direkte i Superligaen, så skal Esbjerg og Vendsyssel i playoff-kampe om at komme op. For Esbjergs vedkommende er det mod enten Silkeborg eller Helsingør, mens Vendsyssel for fornøjelsen af Lyngby eller Randers. Det vil blive afgjort mandag, hvor Superliga-holdene mødes.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.