Video : Tipsbladet
Superliga

SønderjyskE-assistent idømmes karantæne mod AGF

Sønderjyske må undvære assistenttræner Niels Lodberg tirsdag aften til det afgørende slag mod AGF

Når SønderjyskE tirsdag aften tager mod AGF i den afgørende playoff om at udfordre FC København om den pladsen i næste sæsons Europa League-kvalifikation, bliver det uden assistent-træner Niels Lodberg, der netop er blevet i dømt en dags karantæne. 

Det sker på grund af en udtalelse fra klubbernes første kamp i Aarhus i forbindelse med det straffesspark, der resulterede i AGF's føringsmål i første halvleg. 

Her råbte Niels Lodberg i retning afg kampens dommer Sandi Putros: Det er sgu da kun fordi, at du bor i byen, at du dømmer det straffespark.

Sandi Putros reagerede på udtalelsen ved at bortvise SønderjyskE-assistenten, da der blev stillet spørgsmål ved hans integritet i forhold til kampens afvikling.

Nu har Fodboldens Disciplinærinstans behandlet sagen, der altså ender med en spilledags karantæne med begrundelse om, at Lodberg: 

Med sin bemærkning stiller spørgsmålstegn ved dommerens upartiskhed, at han har udvist usportslig, illoyal og usømmelig adfærd og at SønderjyskE-assistenttræneren med sin opførsel i pausen har overtrådt Etisk kodeks.

SønderjyskE og AGF spiller den afgørende kamp klokken 19 i Haderslev.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.