Video : Tipsbladet
Superliga

AaB-træner roser Brøndby efter sølv

Morten Wieghorst sender roser i retning mod Brøndby IF, selvom de smed guldet til sidst.

Brøndby IF så længe ud til at blive danske mestre, men i overtiden endte de med at sende mesterskabet over broen til FC Midtjylland.

Dermed måtte Brøndby IF nøjes med sølv på trods af en fænomenal sæson, hvor de høstede hele 81 point og givetvis havde været mester enhver anden sæson.

Derfor bliver Vestegns-klubben også mødt med positive vendinger fra AaB-træner Morten Wieghorst, der kan føle med sit gamle hold.

-  Jeg vil gerne rose Brøndby for en god sæson. I de fleste andre sæsoner ville de nok have været mestre med det antal point. Omvendt er det også stor ros til Midtjylland for at have været standhaftige og holdt fast, når andre havde dømt dem ude, og på den måde er det fortjent, de bliver mestre, siger Morten Wieghorst til 3point.dk.

– Det er virkelig tungt for dem. Når du har en klub på den her størrelse og har ventet 13 år på mesterskabet, og de tror, de står med pokal i hænderne, og så bliver den revet ud af deres hænder efterfølgende – det er hårdt, men sådan er det at være i en stor klub. Jeg er sikker på Zorniger ved det, og at han vil arbejde med spillerne.

Morten Wieghorst var en del af det Brøndby IF, der vandt mesterskabet og pokaltitlen tilbage i 2005.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.