Kirkevold foran klubskifte: England er en drøm
Foto: Jan Christensen/Getty Images
Superliga

Kirkevold foran klubskifte: England er en drøm

Det trækker op til et salg af Superliga-topscorer Pål Kirkevold, og står det til ham selv, ender han i engelsk fodbold, som han er vokset op med at se.

Det er næsten så sikkert som amen i kirken, at Superligaens topscorer bliver solgt til udlandet efter kort tid. Lad os opfriske hukommelsen med de seneste eksempler: Dame N'Doye, Andreas Cornelius, Thomas Dalgaard, Lukas Spalvis og Marcus Ingvartsen.

Set i det lys er det ikke nogen stor overraskelse, at Pål Kirkevold givetvis står foran et klubskifte. Nordmanden blev ligatopscorer i den nyligt overståede sæson med 22 mål, og det har stort set hele foråret lignet et sommerskifte for ham.

Står det til Kirkevold selv, ender han i engelsk fodbold. Det er han, ligesom så mange herhjemme, opvokset med at se på tv.

- Det er klart, at der er en masse spændende ligaer i udlandet, som kunne være interessante, men jeg vil gerne blive inden for Europa. Selvfølgelig er Championship en interessant liga, og vi er i Norge og i Danmark vokset op med at se engelsk fodbold, så det ville være en drøm at komme dertil. Men ud over det, har jeg ikke nogle specielle ønsker for, hvor jeg skal hen. Vi må se, hvor mulighederne er henne, siger Pål Kirkevold til BT.

Der skulle da også allerede ligge en hel del henvendelser på sportschef Jens Hammer Sørensens bord. Men Kirkevolds kontrakt løber til udgangen af 2021, så den købende klub skal formentlig lægge en solid transfersum, før Hobro-chefen lader ham gå.

Ikke overraskende blev "mål-Pål" for nylig kåret til Årets Spiller i Hobro IK.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.