Hjulmand før Cliftonville-møde: Vi kommer ikke hovedløst frem
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Europa League

Hjulmand før Cliftonville-møde: Vi kommer ikke hovedløst frem

Når FC Nordsjælland går på banen i Europa League-kvalifikationen, så bliver det ikke med hovedet under armen, slår FCN-træner Kasper Hjulmand fast.

FC Nordsjælland tyvstarter ligesom FC København denne sæson torsdag aften, når de går på banen mod nordirske Cliftonville i kvalifikationen til Europa League. Her begynder nordsjællænderne på udebane, og for FCN-træner Kasper Hjulmand er det vigtigt, at huske på, at det skal afgøres over 180 minutter.*

Det fortæller han i et interview på FC Nordsjællands officielle hjemmeside.

- Vi skal huske at det er over to kampe, og intet er afgjort efter det første opgør. Vi skal danne os et godt udgangspunkt til at kunne gøre det færdigt derhjemme. Vi skal selvfølgelig spille vores spil, men vi skal have en god følelse med kampen. Vi kommer ikke til at flyve hovedløst frem, vi skal spille efter forholdene og modstanderen. Vi skal være forberedt på at det, som de kan gøre er at intimidere os med energi og fysisk, siger Hjulmand.

Dog er der også områder af Nordsjælland-spillet, som kan blive meget vigtige for dem, slår han fast.

- Vi har nogle klare ting som vi er bedre til end dem, og de har helt sikkert masser af fysisk som de vil forsøge at masse os med. Vi forventer et rivegilde til at starte med, og der går nok lang tid før kampen vil sætte sig og det er vi indstillet på, lyder det fra Kasper Hjulmand.

Han kan desuden fortælle, at det er tydeligt, hvor meget fodbold betyder på den egn, der endt på, og der er meget charme over det anlæg, hvor kampen skal spilles.

Opgøret mellem Cliftonville og FC Nordsjælland spilles torsdag aften klokken 20.45.