Alissons skifte til Liverpool tæt på: Mangler kun lægetjek
Foto: Getty Images
Premier League

Alissons skifte til Liverpool tæt på: Mangler kun lægetjek

Italiensk Sky Sport peger nu på, at det hele er faldet på plads mellem Liverpool, Roma og Alisson Becker, der kun mangler det allersidste, inden skiftet falder på plads.

I de seneste par dage har et skifte for den brasilianske landsholdsmålmand Alisson Becker rykket nærmere. Først forhandlede spillerens klub, AS Roma, med Liverpool, og senere lod det til, at de var blevet enige.

Nu lader det til, at Alisson og Liverpool er blevet enige, og der mangler nu kun et lægetjek, inden den brasilianske keeper kan kalde sig Premier League-spiller. Det melder Sky Italia.

Mediet peger på, at Alisson er klar til at sætte sin underskrift på en fem-årig aftale med Anfield-klubben, og hvis de sidste detaljer falder på plads, så kan han blive den dyreste målmand i historien.

Prisen lyder ifølge de seneste meldinger på omkring 550 millioner kroner, der klart vil overstige de 385 millioner kroner, som Manchester City angiveligt betalte for Ederson i 2017.

Derudover kan Alisson Becker se ud til, at han bliver den fjerde spiller, der skifter til Liverpool denne sommer efter Naby Keita, Fabinho og Xherdan Shaqiri er blevet tilføjet til klubben.

I sidste sæson hentede Liverpool endvidere også i Roma, hvor det dengang var Mohamed Salah, der kom til den engelske klub, hvilket skulle vise sig at blive et stort scoop af klubben fra Merseyside.