Pique har været ti år i Barca: 2015 var det største
Foto: Getty Images
La Liga

Pique har været ti år i Barca: 2015 var det største

Med 28 titler er der nok af øjeblikke at vælge mellem for Gerard Pique, men Champions League-finalen i Berlin står klarest for ham.

Gerard Pique har nu været 10 år i den catalanske storklub FC Barcelona, hvor det er blevet til 28 titler, hvoraf den seneste var den spanske Super Cup søndag aften. Her blev det til en 2-1-sejr, hvor Pique selv stod for målet til 1-1.

I et interview med den Barcelona-baserede sportsavis Diario Sport fortæller han om, hvad der har været den største oplevelse i de ti år.

Her er der ingen tvivl for Pique, hvor man skal tilbage til 2015-sæsonen, hvor man vandt The Treble.

- Champions League-finalen i Berlin (mod Juventus red.) gjorde mig enormt glad. Vi kom fra nogle svære måneder, og så vandt vi det hele. Den første treble var meget god, men nummer to var fuldstændig fremragende med en gruppe af spillere, som gjorde noget, som ingen havde forventet, siger Pique.

I den kamp var Barcelona ikke længere med Carles Puyol på holdet, men han er den spiller, som Pique har været allermest imponeret over at spille sammen med, fortæller han.

- Han er den spiller, der har efterladt det mest tydelige på mig. Fra første øjeblik behandlede han mig som en bror, og vi spillede sammen i både Barcelona og for landsholdet, hvor vi kom meget god ud af det med hinanden. Selvom vi er meget forskellige, så fandt vi sammen fra første øjeblik, lyder det fra 10-års jubilaren.

Senest er Gerard Pique blevet udpeget som en af klubbens viceanførere, mens Messi er blevet anfører efter Iniestas exit. Derudover er han også netop stoppet på landsholdet.