Video : Tipsbladet
Premier League

Brentford henter 17-årig svensker

Den 17-årige svenske keeper Simon Andersson skifter til Brentford FC, hvor han i første omgang skal spille for klubbens B-hold.

Brentford FC har i de forgangne år kigget mod Danmark flere gange, hvor de har hentet talenter som Justin Shaibu, Mads Bech Andersen og Lukas Talbro, men Danmark er ikke den eneste skandinaviske nation, de kigger mod.

Championship-klubben har nemlig hentet den 17-årige svenske keeper Simon Andersson, der kommer til klubben fra Halmstads BK og har skrevet under på en treårig aftale.

Det bekræfter begge klubber på deres respektive hjemmeside. 

Andersson skal i første omgang spille for Brentford B, og B-holdets cheftræner, Kevin O’Connor, glæder sig over den unge svenskers tilgang.

- Dette er en meget spændende handel. Simon er en af de mest spændende unge spillere i Sverige, og det er et stort kup at hente ham til Brentford. Han har allerede international erfaring og har været en del af førsteholdet i Halmstad BK, hvor han har været på bænken i de fleste af deres kampe i denne sæson, fortæller han ifølge klubbens hjemmeside.

Andersson fyldte 17 år i januar, hvorefter han blev en del af førsteholdstruppen i Halmstads BK, men han nåede ikke at debutere for førsteholdet.

I maj var han førstemålmand for det svenske U17-landshold, der nåede kvartfinalerne ved U17-EM. Han har stået ni U17-landsholdskampe.