Video : Tipsbladet
Superliga

AGF inden sidste test: Vigtigt at slutte træningslejren godt

Både træner David Nielsen og profilen Tobias Sana vil sætte et godt sidste aftryk inden forårssæsonen, når holdet møder Rosenborg i sidste test.

Mange Superligaklubber har spillet deres sidste træningskamp, inden det går løs i forårspremieren, men det gælder ikke AGF. Århusianerne er fortsat på træningslejr, hvor de mandag tørner sammen med Rosenborg i generalprøven før forårssæsonen.

- Vi skal møde en dygtig modstander, så vi skal se gode individuelle præstationer, og så skal vi slutte ordentligt af på træningslejren, siger cheftræner David Nielsen til klubben hjemmeside.

Han bliver bakket op af Tobias Sana, som gerne ser, at holdets gode stime med sejre i de seneste to kampe fortsætter mod de norske mestre.

- Det er som alle andre kampe, vi vil gerne gøre det godt. Vi har været gode i de seneste to kampe, som vi har vundet. Vi skal forsætte på det spor, vi har været på. Vi skal slutte opstarten godt, siger offensivprofilen i samme ombæring.

AGF tørner sammen med Rosenborg mandag aften klokken 21, inden turen går hjem til Danmark tirsdag, hvor Esbjerg venter i forårspremieren allerede fredag aften.