Video : Tipsbladet
Superliga

FCM arbejder på permanent Kurzawa-aftale

Selv om han ikke får ret meget spilletid i øjeblikket, arbejder FC Midtjylland hårdt på at købe polak.

FC Midtjylland tyer i øjeblikket til Marc Dal Hende på positionen som venstre wingback. Dal Hende har spillet fuld tid i de seneste fire Superliga-kampe, og han blev også valgt fra start i fredagens pokalfinale mod Brøndby IF. 

Det har efterladt den polske lejesvend Rafal Kurzawa helt ude i kulden, efter han ellers på en overgang henviste Marc Dal Hende til bænken. Kurzawa har ikke spillet et eneste minut i en måned.

Det er sjældent opløftende i forhold til, om en lejeaftale skal veksels til en permanent aftale, men ifølge Ekstra Bladet har FC Midtjjylland fortsat alle ambitioner om at købe Rafal Kurzawa fri af Amiens i Frankrig. Lige nu forsøger de to klubber at nå til enighed, og man må gå ud fra, at franskmændene er meget åbne for et salg af polakken, der stort set ikke fik spilletid i klubben.

Når FC Midtjylland gerne vil have fingrene i Rafal Kurzawa, skyldes det blandt andet, at Marc Dal Hende efter planen skal sælges i det kommende transfervindue. De danske pokalvindere forventer i det hele taget af rense ud i truppen til sommer, så der kan gøres plads til nogle spillere fra det succesfulde U19-mandskab.

FC Midtjylland møder Brøndby IF i aften.