Video : Tipsbladet
Landshold

Tysk U21-profil kræver forbedringer: Vi skal arbejde med vores fejl

Mahmoud Dahoud kræver forbedringer hos det tyske U21-landshold efter sejren over Danmark mandag.

Tyskland tog hul på deres titelforsvar ved U21-EM, da de mandag aften mødte Danmark, og her fik tyskerne en god start turneringen med en 3-1-sejr.

Det glæder tyskernes Mahmoud Dahoud, men den 23-årige midtbaneprofil var ikke helt tilfreds med præstationen. Især tyskernes start på opgøret kunne have været bedre, og danskernes mål var unødvendigt, fortæller Dahoud til det tyske fodboldforbund, DFB’s, hjemmeside.  

- Vi fik en god start i turneringen. Det var vigtigt, og det var det, vi havde håbet på. Marco Richter og Luca Waldschmidt gjorde et godt stykke arbejde i angrebet. Nogle af vores angreb godt gennemspillede. Ikke desto mindre er vi også nødt til at tale meget klart om, hvad der ikke gik så godt. Vi skal arbejde med de fejl, vi lavede, fortæller Dahoud og uddyber:

- Vi gjorde det svært for os selv i starten. Vi kom ikke godt ind til kampen og gav bolden væk for nemt. Efter vores føringsmål fik vi ro i vores spil, vi udbyggede føringen, og til sidst fortjente vi at vinde. Men også at danskernes mål ikke behøver at ske, da vi kan forsvare endnu bedre, før straffet blev dømt. Heldigvis lod vi ikke danskerne komme ind i kampen efter deres mål.

Tyskland skal igen i aktion torsdag aften, hvor de møder Serbien, der tabte deres første opgør i turneringen til Østrig.

Til daglig spiller Mahmoud Dahoud i Borussia Dortmund sammen med blandt andre Jacob Bruun Larsen, der er med til U21-EM for Danmark.