Rumænien slog Kroatien med hjælp fra VAR og EfB's Petre

Det blev til en 4-1-sejr, da Rumænien mødte Kroatien i de to holds første kamp ved sommerens U21 EM.

Ved U21 EM blev gruppekampen mellem Rumænien og Kroatien til en kamp, hvor to VAR-domme endte med at få ganske stor betydning for det endelige resultat, da rumænerne vandt med 4-1.

Her var det en kamp, hvor man allerede efter små ti minutters spil løb ind i den første videodommer-overvejelse, og her skulle man tilsyneladende bruge nogle minutter på at afgøre om en bold ramte armen eller ej. Ikke desto mindre blev der dømt straffespark til Rumænien, hvor Puscas scorede sikkert.

Bare fire minutter efter lå bolden igen i netmaskerne bag den kroatiske målmand, da et koks i forsvaret mellem bagkæden og målmanden betød, at dagens profil Ianis Hagi sparkede bolden i kassen til 2-0. Han var tilmed en spiller, som leverede en stor indsats i opgøret.

Kroatien kom tilbage i opgøret, da man nåede ind i kampens 18. minut, hvor Vlasic leverede et flot langskud, der gik i kassen, hvilket rundede en meget livlig start på kampen af.

I anden halvleg blev blev kampen mere eller mindre lukket efter 66 minutter, da Baluta gjorde det til 3-1 for rumænerne, og i den sidste del af opgøret blev EfB-angriberen Adrian Petre sendt på banen.

Han skulle bare bruge et par minutter på at få scoret, da han styrede et indlæg i mål. Her skulle dommeren og video-rummet dog bruge nogle minutter på at rette en fejldom fra offside til mål, og så stod der 4-1 på resultattavlen.

Senere onsdag aften mødes England og Frankrig, der er gruppens to andre hold.