Video : Tipsbladet
Superliga

Vejle laver permanent aftale med ivorianer

Efter et halvt års lejeaftale med 18-årige Adama Fofana har Vejle nu lavet en permanent aftale på fem år med midtbanespilleren.

Seks måneder har det taget Adama Fofana at overbevise Vejle Boldklub om, at han skal være at finde i klubben mange år endnu. Den ivorianske spiller, som indtil nu har været tilkoblet U19-Ligaholdet har været igennem en god udvikling, som VB nu har belønnet.

- Vi har fulgt Adama Fofana tæt i hans første periode i VB. Han har vist os et spændende udviklingspotentiale, og derfor har vi købt ham fri. Han rykkes op i A-truppen før tid, da han over tid vil være konkurrencedygtig i det miljø. Adama er en alsidig spiller til de centrale positioner på midtbanen. Han har et stort løbepensum, og så er han dygtig i omgang med bolden, siger teknisk chef i Vejle Boldklub, Jakob Krüger, til klubbens hjemmeside.

Adama Fofana selv, som altså er blevet købt fri af sin nu tidligere klub FC Olympique Sport Abobo, er glad for chancen og ser frem til, hvad fremtiden bringer.

- Jeg kan mærke at trænerne tror på mit potentiale, og derfor er jeg også glad for at have skrevet kontrakt for de kommende år. Med min nye kontrakt får jeg ideelle muligheder for at udvikle mig som fodboldspiller, og jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at vise klubben den samme tillid, siger Adama Fofana til Vejle Boldklubs hjemmeside.

Adama Fofana står allerede noteret for en enkelt kamp i den røde trøje, da han i DBU pokalen blev skiftet ind med cirka en halv time igen.