Video : Tipsbladet
Premier League

Billing og Bournemouth tabte til Crystal Palaces ti mand

Crystal Palace var en mand i undertal i størstedelen af kampen, men de vandt alligevel over Bournemouth.

Crystal Palace sikrede sig tirsdag tre point, da de på hjemmebane besejrede Bournemouth, der havde danske Phillip Billing på banen fra start.

Billing og kompagni fik ellers nemmere arbejdsbetingelser midtvejs i første halvleg. Efter blot 19 minutter måtte Crystal Palaces franske midstopper Mamadou Sakho forlade banen, efter at han blev vist det røde kort for en voldsom tackling, og så var værterne en mand i undertal.

Bournemouth kunne imidlertid ikke udnytte overtallet til at skabe chancer, og det tætteste, de kom på et føringsmål, var en afslutning fra Billing i slutningen af første halvleg. Den havnede lige i handskerne på Crystal Palace-keeperen Vicente Guaita.

I anden halvleg kom Bournemouth til nogle større chancer, men de fik ikke prikket bolden den sidste meter over stregen.

Det kunne Crystal Palace i stedet gøre knap et kvarter før tid. Jeffrey Schlupp modtog bolden midt på banen og tog et langt løb ind i feltet, hvor han sparkede bolden hårdt i mål.

Schlupps scoring blev kampens eneste, og Crystal Palace sikrede sejren. Det var deres anden sejr på stribe, og de er i øjeblikket nummer fem i Premier League. Til gengæld tabte Bournemouth for fjerde kamp i træk, og de er nummer 12 i rækken. 

Læs også:Tidligere FCM-profil: Jeg savner da MCH Arena en smule