Video : Tipsbladet
Superliga

Ingen kontrakt med FCK: Stephan Andersen møder stadig op til træning

Målmandens kontrakt med københavnerne udløb ved årsskiftet, men Stephan Andersen er dog ikke helt færdig med FCK, som han stadig træner hos for at holde formen ved lige.

(Opdateret 12.05 med citat fra Ståle Solbakken.)

Han er fyldt 38 år, har ingen kontrakt med en klub, alligevel træner Stephan Andersen sammen med FCK.

Det kunne Tipsbladet.dk konstaterer mandag, da mediet overværede københavnernes træning.

Læs også:SønderjyskE ophæver med skadesplaget offensivspiller

Målmandens kontrakt med FCK udløb ved årsskiftet. Forinden har han fortalt, at han ikke er parat til at lægge handskerne på hylden.

Derfor er det formentlig heller ikke for sjov, at den store dansker fortsætter med at kaste sig rundt inde på stregen i vinterkulden.

Læs også:Overblik: Superligaens vintertransfers 2020

Det sker med alt sandsynlighed med henblik på at holde sig i form, så danskeren måske kan nå at opleve et fodboldeventyr mere, inden den aldrene fysik tvinger ham til at indstille karrieren.

Uanset hvor godt Stephan Andersen gør det til træning, har han lange udsigter til at få et nyt ophold i FCK, fortæller Ståle Solbakken. Til Tipsbladet.dk oplyser han, at der er tale om en vennetjeneste, og at der sandsynligvis ikke bliver brug for ham i FCK.

Stephan Andersen har haft en lang karriere, der ind til nu har bragt ham til England, Frankrig, Spanien og Holland. Tiden vil vise, om han ender med at kunne tilføje endnu et land til listen.

Læs også:Randers-angriber på vej væk: Spøger i norsk klub

Læs også:Parma-træner om Cornelius: Det kommer an på hans fysik

Læs også:OB-talent skal prøvetræne i Premier League-klub