Video : Tipsbladet
Superliga

Transfervarm Michael Lumb: Jeg slår ikke Bo i hovedet

Michael Lumb vil gerne til udlandet igen, og han er bekendt med en stigende interesse, men AC Horsens-profilen presser ikke på for et klubskifte.

Tak, men nej tak

Det var svaret fra AC Horsens-manager Bo Henriksen til den græske klub AE Larissa, da de meldte sig på banen med et bud på venstrebacken Michael Lumb. Buddet, som TV3 Sport kunne afsløre, var alt for lavt, og dermed tøvede Superliga-klubben ikke med at sige nej tak. 

Lige nu venter den 32-årige hovedperson på, at fremtiden bliver afklaret. 

Læs også:AC Horsens om græsk interesse for profil: Vi forhandler ikke

- Jeg har hørt om lidt forskellige ting, og meget af det kunne være spændende at prøve, hvis det bliver til noget. Jeg har aldrig lagt skjul på, at jeg gerne vil til udlandet en sidste gang, men det skal også være det rigtige, og jeg tager selvfølgelig mine forbehold. Men jeg er glad for, at der er interesse. Det må betyde, at jeg har gjort det godt, siger Michael Lumb til tipsbladet.dk.

Han accepterer, at AC Horsens er i deres gode ret til at blokere et skifte, hvis beløbet, der bydes, ikke lever op til forventningerne.

- Jeg har en aftale med AC Horsens, og den betyder, at de har det første ord. Først og fremmest skal de se, om de kan blive enig med en anden klub, inden jeg kommer på banen. Det respekterer jeg selvfølgelig, og jeg tager det bare dag for dag i øjeblikket, siger han.

Læs også:Officielt: Tidligere AC Horsens-spiller ny landstræner for Ghana

Michael Lumb har tidligere i karrieren været godt omkring. Venstrebacken har slået sine folder i Rusland, Holland og Tyskland, men siden 2013 har han været i Danmark. Skal han af sted igen, er der mange ting, der skal gå op i en højere enhed.

- Det skal være en spændende udfordring, og det skal være et sted, hvor jeg både kan se mig selv og min familie. Så der er en række betingelser, der skal være opfyldte, og hvis de er det, er jeg meget interesseret, men det er ikke sådan, jeg går rundt og slår Bo i hovedet og presser på. Vi har en god dialog om tingene, og jeg har også hørt om den græske klub, siger Lumb og slår fast:

- Hvis jeg stadig er Horsens-spiller 1. februar, så er det med et smil, og så vil jeg yde mit bedste, som jeg hele tiden har gjort. 

Michael Lumb står noteret for 236 Superliga-kampe i karrieren. 

Læs også:Økonomien kan komme i vejen: Horsens forbereder sig på stille vindue

Læs også:Bo Henriksen bekræfter græsk interesse for Michael Lumb

Læs også:Dansk midtbanemand rykker fra Polen til Grækenland