Video : Tipsbladet
Benelux

Genk lader tidligere Superliga-spillere rejse hjem

I stedet for at sidde i Belgien har spillere fra topklubben Genk fået lov til at rejse hjem.

Fodbolden ligger stiller over det hele, og i Belgien vurderer topklubben Genk nu, at der ikke er behov for, at spillerne sidder og kigger ind i væggen i hjemmet i Belgien. I stedet får de nu lov til at rejse hjem til de lande, de kommer fra.

Det er Het Laaste Nieuws, der fortæller, at Genk-ledelsen har givet spillerne lov til at rejse hjem, og at de første allerede så småt er begyndt at rejse.

Læs også:Tidligere FCM-profil: International fodbold er hardcore business

Danske Joakim Mæhle, der kommer fra Østervrå i det nordjyske, rejser i denne uge hjem til Danmark, hvor han så skal være i hjemmekarantæne i 14 dage, så man er sikker på, at han ikke bringer smitte med hjem.

Paul Onuachu, som Genk købte i sommer i FC Midtjylland, rejser ifølge det belgiske medie til Nigeria i næste uge, og han skal formentlig også i hjemmekarantæne for at sikre, at han ikke bringer smitte med hjem.

Læs også:Lukker dørene: Belgien forbyder tilskuere til fodboldkampe

Der har ikke været spillet kampe i Belgien siden den 7. marts. Mestrene fra Genk er - med en enkelt runde af grundspillet under voldsomt pres, for de ligger lige nu uden for top seks, der giver adgang til mesterskabsspillet. Man ligger med samme pointantal som Mechelen, der ligger nummer seks.

Læs også:Dagens Double: Genk gokker Oostende

Læs også:Onuachu kæmper for succes i Belgien: Man skal være skarpere og klogere

Læs også:Dagens Double: Ingen målfest i München