FC Midtjylland – FC Nordsjælland 6-3 (2-1)
Ronnie Schwartz, 5-3 (82')
Lasse Vibe, 6-3 (90')

Kampens bedste
FC Midtjylland

Anders Dreyer har været flyvende for FC Midtjylland, siden han kom til klubben i januar. I forrige spillerunde sikrede han guldet med et drømmhug, og igen imod FC Nordsjælland var han velspillende, inden han blev udskiftet i anden halvleg. Han havde især en afgørende fod i spillet, da FC Midtjylland vendte kampen fra 1-2 til 3-2 i starten af anden halvleg, hvor han leverede både en assist og et mål. Anders Dreyer var i sin tid på banen særdeles velspillende for de midtjyske mestre.

FC Nordsjælland
Det blev kun til en halvleg på banen for Kamaldeen Sulemana, men han var helt og aldeles fremragende i den halvleg. Hver gang han fik bolden, var han en trussel mod midtjydernes forsvar, og han krydrede da også indsatsen med to mål. Især fik Sulemana vist sin fart over for Erik Sviatchenko, mens der også var flere flotte driblinger fra den unge ghaneser.

Kampens værste
Han har været bomstærk for FC Midtjylland i hele sæsonen, men fredag var Erik Sviatchenko på glat is over for Kamaldeen Sulemana. Midtjydernes kaptajn lavede en stor fejl ved Sulemanas første mål, og ved stortalentets andet mål blev Sviatchenko også afdriblet.

En anden, der havde en dårlig dag, var Mads Døhr Thychosen. Han fik et gensyn med sine gamle holdkammerater fra FC Midtjylland, men han fik kun 13 minutter på banen. I en duel med Mikael Anderson faldt begge til jorden, og det resulterede i et straffespark til FC Midtjylland og et rødt kort til backen. Det var meget hårdt dømt, og i samme situation fik  Mads Døhr Thychosen også en albue i hovedet, hvilket resulterede i en blodtud.

Kampens detalje:
Måske var det for at hævne sin dyre fejl fra tidligere i kampen, men efter knap tyve minutter fik Erik Sviatchenko vist nogle ting, han ikke er kendt for: nemlig flotte driblinger. FC Midtjylland-kaptajnen driblede forbi tre FC Nordsjælland-spillere med blandt andet en stepover, før hans forsøg på aflevering til Ronnie Schwartz mislykkedes. Det var et par lækre detaljer, selvom det ikke udmøntede sig i en assist.

Derudover gjorde Ronnie Schwartz sig for alvor favorit til topscorertitlen i Superligaen. FC Midtjylland-angriberen scorede to gange på straffespark og sparkede sig dermed op på siden af Kamil Wilczek på topscorerlisten med 17 mål.