Video : Tipsbladet
Superliga

Viktor Fischer er tilbage: Vi er meget bedre, end vi viste sidste sæson

FC København-spilleren mangler kampform, men han er tilbage fra de skader, der holdt ham fra banen en stor del af sidste sæson.

De gik ind til sidste sæson som favorit til at vinde det danske mesterskab, men FC København måtte nøjes med andenpladsen i Superligaen i en sæson, hvor holdet samtidig var ramt af mange skader.

Men mange skader har FCK ikke længere - Nicolai Boilesen har misset testkampe i opstarten - men ellers lader der til at være tæt på frit valg på alle hylder for Ståle Solbakken.

Viktor Fischer er en af dem, der er tilbage, og godt nok mangler han noget kampform, men det håber han på kommer hurtigt, så han og holdet kan vise, at FC Midtjylland ikke er bedre end FCK, som det var tilfældet i sidste sæson.

Læs også:Ståle Solbakken forklarer: Derfor sagde jeg stop til Sisto

Det siger Viktor Fischer i et interview med Tipsbladet fredag.

- Et væsentligt andet hold bliver det jo ikke. Jeg spiller igen, Kamil er kommet til, men ellers er det lidt småt med forbedringer. Vi har det samme at gøre med, men måske bare med færre skadede spillere, flere friske spillere, og jeg tror, vi har rigtig godt af at få en frisk start. Der lever en optimisme i, at tingene starter forfra. Det håber jeg, at vi lever ud, for vi er meget bedre, end vi viste i sidste sæson. Især når tændingen begynder at komme på, er jeg spændt på, hvor vi står, siger Viktor Fischer til Tipsbladet fredag.

At FC København ikke har vundet i testkampene endnu, betyder ikke meget.

Læs også:Officielt: Tidligere FCK-træner overtager kommende Europa-modstander

- Vi måler ikke noget ud fra træningskampene, for der er en helt anden tension i kampene. Jeg synes, det ser fornuftigt ud, siger Fischer.

FC København indleder sæsonen på udebane mod OB på søndag, og du kan få friske citater om forberedelsen til sæsonen fra Ståle Solbakken, Jens Stage og Viktor Fischer ved at købe Tipsbladet fredag. Du får Tipsbladet med, når du køber Ekstra Bladet. Du kan også tegne et abonnement - se mere om hvordan ved at klikke her.

I Tipsbladet fredag er der også store optakter til Premier League og La Liga, ligesom chefredaktør Troels Bager Thøgersen har skrevet om Pione Sistos skifte til FC Midtjylland.

Læs også:Michael Santos rygtet væk fra FCK: Vi har en dialog om, hvad der skal ske

Læs også:Superliga-trænernes pointsnit: Priske i udbrud i toppen

Læs også:Optakt: OB - FC København