Video : Tipsbladet
Superliga

Bedst og værst: Masser af fyrværkeri i stor Jung-kamp

Det blev til en 2-1-sejr for Brøndby mod AC Horsens. Tipsbladet.dk ser nærmere på kampen her.

AC Horsens - Brøndby IF 1-2 (0-1) 
0-1 Mikael Uhre (20.)
0-2 Jesper Lindstrøm (63.)
1-2 Kjartan Finnbogason (90+2.)

Kampens bedste:

AC Horsens:
AC Horsens havde undervejs i kampen nogle meget gode perioder, og når de kom, så var Lirim Qamili enormt farlig for Brøndby-forsvaret, og han nåede frem til et par gode forsøg med hovedet.

Heriblandt viste han sig rigtig stærk i duellerne, som til tider var medvirkende til, at Horsens kom til at dominere i opgøret. Det blev ikke til mål dog, men det gjorde det for angrebsmakker Kjartan Finnbogason, som også havde en god aften - også selvom det ikke blev helt som i den berømte kamp i 2018.

Læs også:LIVE: Efterårets profil slår til

Brøndby IF:
I løbet af de kommende dag vil der kun være et halvt år tilbage af Anthony Jungs kontrakt, og dermed kan han forhandle med andre klubber om et gratis skifte til sommer. Efter sådan en præstation i dag med generelt godt spil samt nogle meget afgørende indgreb lige foran eget mål. Eksempelvis pandede han et forsøg fra Finnbogason væk på stregen.

Derfor vil det givetvis være et stort tab for Brøndby, hvis de skal vinke farvel til ham uden at få en krone for ham til sommer - eller for den sags skyld allerede i januar-vinduet.

Kampens værste:
Det hjælper aldrig, når man brænder et straffespark, og det må Louka Prip tage med sig fra kampen. En spillre som Sigurd Rosted havde også sine problemer med bolden, men de to overgår trods alt ikke Marvin Schwäbes drop i overtiden på et langskud, som faldt lige ud til Finnbogason, som fik reduceret. 

Læs også:Aktion, aktion, aktion: Zorniger meldes tæt på ny klub

Kampens detalje:
I begyndelsen af kampen blev himlen pludselig lyst op af en masse fyrværkeri, som endda fik dommeren til at standse kampen, mens det stod på. Det er en situation, som kan ses øverst i artiklen.

Læs også:Sådan er planen: 'CV' åbner op om mulig Lindstrøm-transfer

Læs også:Unge Superliga-stjerner har spillet stærkt nok til et 2021-salg

Læs også:Efter fyringsrygter: OB-chef kommenterer på trænersituationen