Video : Tipsbladet
Superliga

Bedst og værst: Lyngby vendte det hele på hovedet

Det blev til en overraskende 4-1-sejr til Lyngby på udebane mod SønderjyskE. Tipsbladet.dk ser nærmere på opgøret her.

SønderjyskE - Lyngby Boldklub 1-4 (0-2)
0-1 Magnus Warming (37.)
0-2 Jens Martin Gammelby (44.)
0-3 Jens Martin Gammelby (52.)
1-3 Anders K. Jacobsen (82.)
1-4 Magnus Kaastrup (84.)

Kampens bedste:

SønderjyskE:
Der var langt mellem de to perioder for SønderjyskE-mandskabet, men man kan dog ofte regne med, at en spiller som Mads Albæk altid leverer. Det gjorde han også denne gang, hvor han gik forrest.

Særligt da det så allersværest ud var det ham, der blev ved med at prøve på at skabe muligheder og få bolden ført ordentligt frem og rundt på banen for Haderslev-mandskabet. Selvfølgelig skal Anders K. Jacobsen også nævnes for sit straffesparksmål, som gav et lysstrejf i en ellers mørk kamp. Den blev dog hurtigt slukket.

Lyngby Boldklub:
Der var rigtig mange Lyngby-spillere, som gjorde sig godt bemærket. Lige fra målmanden til forreste mand. Dog er det svært at komme udenom både Jens Martin Gammelby to scoringer og Mathias Hebo Rasmussens to oplæg og utrættelige indsats. Særligt Gammelby var et godt billede på, hvordan det hele blev vendt på hovedet for Lyngby.

Det gjorde han da også selv helt bogstaveligt efter sin anden scoring, hvor det blev til lidt springgymnastik under jublen. Det er de mål, som kan sætte gang i deres mission om at undgå nedrykning.

Kampens værste:
Der var mange SønderjyskE-spillere, som ramte helt ved siden af. Offensivt var de langt væk, og det var da heller ikke underligt, at Haji Wright blev taget ud efter en times spil. Dog bliver de overgået af Pascal Gregor, som lavede et tåbeligt straffespark ved at sætte en hånd på bolden i feltet. Heldigt for ham satte det ikke gang i et stort comeback efter reduceringen fra pletten.

Kampens detalje:
Man kunne godt pege på en af scoringerne, men det var et specielt syn, at SønderjyskE sendte en masse hjælpere på banen i pausen for at trampe banen på plads igen. Det hjalp dog absolut ingenting.