Video : Tipsbladet
Serie A

Inter er mester: Sådan vælger Eriksen at fejre det

Det er nok ikke den mest traditionelle måde at fejre et italiensk mesterskab.

Inter er italienske mestre for 19. gang, og for den danske landsholdsprofil Christian Eriksen er det første mesterskab siden de tre hollandske, som han vandt med Ajax tilbage i begyndelsen af 2010'erne.

For Inter var det sådan, at de allerede havde gjort deres lørdag med en sejr over Crotone, hvor Christian Eriksen spillede en særdeles afgørende rolle i 2-0-sejren, da han selv scorede det første mål i opgøret.

Derfor ville Inter være sikre på at vinde mesterskabet, hvis Atalanta smed point mod Sassuolo - og det gjorde de, og dermed har Milano-klubben skubbet Juventus af tronen i italiensk fodbold efter deres ni mesteskaber i træk.

Eriksen har dog meldt ud, at han ikke kommer til at have den vilde festivitas. I et interview efter kampen med Sky Sport Italia fortalte han om sine planer søndag.

- Jeg kommer til at blive hjemme hos min familie søndag, lød det fra Eriksen.

Dengang vidste han heller ikke, at scoringen lørdag ville få så stor betydning, men han slog alligevel følgende fast.

- Jeg er meget glad for det mål. Jeg har ikke scoret så mange i denne sæson, men jeg vil blive virkelig glad, hvis det viser sig at blive det afgørende for titlen, fortæller den danske Inter-spiller.

Eriksen skiftede fra Tottenham til Inter for godt halvandet år siden, og i London-klubben savner man ham. Læs mere om det her.