Video : Tipsbladet
La Liga

Real Madrid og stjerne kan ikke blive enige

Real Madrid kan ikke blive enige med stjernen om en kontraktforlængelse, lyder det.

Mere og mere tyder på, at Sergio Ramos takker af i Real Madrid efter denne sæson.

Den 35-årige forsvarsgeneral har spillet 16 år i den spanske storklub og har været klubbens anfører i de forgangne år, men kontrakten udløber denne sommer. Og Real Madrid og Ramos kan ikke blive enige om en forlængelse.

Det meddeler Marca.

Ifølge den spanske avis er Sergio Ramos klar til at gå ti procent ned i løn, hvis han kan få en toårig aftale. Til gengæld er Real Madrid ikke interesserede i at tilbyde ham en toårig aftale, og de holder fast i deres tilbud, som er en etårig aftale.

To gange har Sergio Ramos mødtes med klubpræsident Florentino Perez, men ingen af gangene har de kunnet blive enige. Ved det seneste møde erkendte begge parter efter sigende, at de er klar til at skilles denne sommer, skriver Marca.

35-årige Ramos kom i sin til hovedstaden fra Sevilla, og det er siden blevet til 671 kampe og 101 mål for Real Madrid. I denne sæson har han været plaget af flere skader.

Til sommer ventes Real Madrid at hente en potentiel afløser for Sergio Ramos i form af David Alaba fra Bayern München. Her kan du læse om, at den østrigske stopper kommer til at tjene en fyrstelig sum på skiftet.