Video : Tipsbladet
Superliga

Viborg vil forlænge - spilleren afventer

Lars Kramer har imponeret for Viborg FF fra starten af sæsonen.

Lars Kramer har vist sig at være en ganske målfarlig midtstopper.

Viborg-spilleren er noteret for to scoringer i de første tre runder, og det gør ham såmænd til delt Superliga-topscorer sammen med Randers FC-angriberen Alhaji Kamara.

Den titel har han uden tvivl kun til låns, men han har under alle omstændigheder vist sit værd for oprykkerne, der af samme årsag gerne vil forlænge kontrakten med den 22-årige hollænder. Den nuværende aftale udløber efter denne sæson.

- Viborg har meddelt os, at de gerne vil forlænge, og vi arbejder på det. Vi lader alt komme til os - også tilbud udefra. Meget kan ske i løbet af den kommende måned, men der er ingen tvivl om, at jeg virkelig har det godt her, siger Lars Kramer til Voetbalprimeur.

Viborg FF er midtstopperens første klub uden for Holland, og han lider på ingen måde af hjemve.

- Selvfølgelig er det en mulighed at vende tilbage til Æresdivisionen, hvis der dukker en god klub op, men det er ikke en nødvendighed. Jeg vil ikke tilbage til Æresdivisionen bare fordi, det er i Holland. Hvis en hollandsk klub og en udenlandsk klub melder sig, er det bestemt ikke en selvfølge, at jeg vælger den hollandske, lyder det fra Lars Kramer.

Forsvarsspilleren kom til Viborg FF i sommeren 2019 fra FC Groningen.