Video : Tipsbladet
Superliga

Medie: Dreyer til lægetjek i Tyskland

Ifølge Ekstra Bladet er Anders Dreyer fløjet til Tyskland for at gennemføre det obligatoriske lægetjek inden skiftet til Rubin Kazan.

Det går hurtigt i disse timer for FC Midtjylland-stjernen Anders Dreyer. 

Tidligere onsdag meldte Ekstra Bladet, FC Midtjylland havde accepteret et bud på 52,5 millioner kroner, og at Superliga-profilen var på vej til russisk fodbold dog uden at navngive, hvilken klub der var tale om. 

Nu viser det sig, at klubben er Rubin Kazan, som blandt andet har danske Oliver Abildgaard i truppen. 

Det går angiveligt så hurtigt, at Anders Dreyer ifølge Ekstra Bladet allerede er fløjet til Tyskland for at gennemføre lægetjekket, og forløber det efter planen, kan han præsenteres som ny spiller inden for kort tid.

Den russiske klub har udset sig Anders Dreyer som afløser for det georgiske stortalent Khvicha Kvaratskhelia, der kraftigt rygtes væk fra russisk fodbold. 

Det er anden gang i sin karriere, at Anders Dreyer skifter til udlandet fra Superligaen. Første gang var da han var Esbjerg-spiller og skiftede til Brighton. Her kom gennembruddet aldrig, og derfor hentede FC Midtjylland ham tilbage til dansk grund. 

Nu er han dog både blevet en ældre og bedre spiller, så forudsætningerne for et gennembrud i udlandet er mærkbart højere.

Et skifte til russisk fodbold vil samtidig hive Anders Dreyer op på en lønhylde, som er markant højere, end hvad han tidligere har været vant til. 

Timingen kommer på et lidt spøjst tidspunkt, for det er ikke længe siden, at Dreyers agent Allan Bak Jensen benægtede interessen over for det russiske medie Metaratings.

- Det er alt sammen rygter. Ingen fra russiske klubber har kontaktet os omkring det, fortalte han. 

Anders Dreyer har været i FC Midtjylland siden januar 2019.