Video : Tipsbladet
Superliga

BIF-keeper besøgte Høgh: Det er hårdt at se ham

Mads Hermansen var forleden på besøg hos Lars Høgh. Det var en hård omgang.

Det har påvirket stort set hele fodbold-Danmark, at Lars Høgh er uhelbredeligt syg, og især for dem, der kender ham, er nyheden en bitter pille at sluge. Brøndby IF's Mads Hermansen fortæller til B.T., at han for nylig aflagde Høgh visit.

Lars Høgh har i årevis været målmandstræner i Brøndby, så Hermansen har stået i lære hos den legendariske fynbo. På grund af sygdommen har Høgh ikke længere sin faste gang på træningsbanen i klubben, men lørdag besøgte Hermansen sin læremester.

- Han betyder jo meget. Det er hårdt at se ham, som han har det nu. Det er svært at sige noget, for han er et fantastisk menneske, siger Mads Hermansen til B.T.

Mads Hermansen var ikke den eneste, der søndag hyldede Lars Høgh. Det gjorde hele Brøndby Stadion (se videoen over artiklen), mens også FC Nordsjællands fans viste klassen, da de medbragte et Lars Høgh-banner til deres udekamp mod OB.

Tidligere har netop OB, hvor Høgh spillede alle 817 klubkampe i karrieren, også hyldet Lars Høgh i forbindelse med en kamp mod Viborg. Se den hyldest her.