Video : Tipsbladet
Champions League

Zidane: Jeg har længe været forelsket i Mbappé

Real Madrid møder Paris Saint-Germain tirsdag aften, og Zinedine Zidane har i den forbindelse valgt at udtrykke sin store beundring for gæsternes Kylian Mbappé.

Real Madrid tager tirsdag imod Paris Saint-Germain i Champions League, og dermed kan publikummet på Bernabéu for første gang få mulighed for at opleve Kylian Mbappé på Real Madrids eget græstæppe.

Franskmanden er ifølge en lang række spanske medier nummer ét på Real Madrids indkøbsseddel, og cheftræner Zinedine Zidane har flere gange udtalt sig i rosende vendinger om landsmanden. Og inden opgøret mod PSG er Zidane nu klar med endnu en lovprisning af den unge stjerne.

- I ved, at jeg har kendt ham i lang tid. Jeg har længe været forelsket i ham som person. Lige siden han kom hertil for en prøvetræning for lang tid siden. Han er en rival nu, så mere kan jeg ikke sige, lyder det ifølge Marca fra Zidane.

Sæsonens vigtigste kamp
Real Madrid tabte med 3-0 til pariserne i den omvendte kamp, og Zidane tillægger tirsdagens opgør stor betydning.

- Det er sæsonens vigtigste kamp. Vi skal op imod et rigtigt godt hold, og vi er nødt til at være forberedte. Vi skal bruge både vores hoveder og vores hjerter. Først og fremmest er det dog nødvendigt, at vi spiller god fodbold. 

Zidane mener, at hans hold er kommet langt siden ydmygelsen i Paris for to måneder siden.

- Vi har ændret os. Vi ønsker at spille godt, og at fortsætte vores gode form. Det er en kamp, hvor vi kan sætte en streg under vores gode stime. 

Zidane blev desuden spurgt, hvilken PSG-spiller, han helst ville undgå at skulle op imod.

- Neymar eller Mbappé. Men jeg vil ikke udvælge én. De er alle klar, og de kan alle spille. Så jeg behøver ikke vælge. Vi skal møde et stort hold.