Video : Tipsbladet
Rygter

Højbjergs nye chef? Tottenham i dialog med hollandsk træner

Ryan Mason har fået rollen som Tottenhams midlertidige cheftræner, men London-klubben leder med lys og lygte efter en permanent løsning. Og nu forlyder det, at Pierre-Emile Højbjergs klub har rettet kikkerten mod Amsterdam.

Tottenham lossede i sidste uge José Mourinho på porten, og siden da har London-klubben været kædet sammen med en lang række prominente trænere. 

Julian Nagelsmann var Tottenhams førsteprioritet, men tyskeren valgte Bayern München. Og Brendan Rodgers sagde nej til at forlade Leicester. Nu ser det dog ud til, at Tottenham snart kan få besat klubbens ledige trænersæde. 

Skal mødes med Ajax-boss
Således reporterer den italienske transferjournalist Fabrizio Romano nu, at Tottenham har Ajax-bossen Erik ten Hag i kikkerten. 

- Tottenham har aftalt et 'direkte møde' med Erik ten Hag. Han er blandt kandidaterne til at blive Spurs' næste cheftræner. Ten Hag er åben for at forlade Ajax til sommer. Intet lægger fast endnu, lyder det således på Twitter fra Romano. 

I sidste uge reporterede The Athletic, at Tottenham har en række mulige kandidater på blokken, herunder Marcelino, Roberto Martinez og Ralf Rangnick