Video : Tipsbladet
Superliga

Ekspert: Han løber ikke nok og presser for dårligt

Khouma Babacar har indtil videre ikke leveret, hvad der var forventet af ham i FC København-trøjen, mener Mikkel Bischoff.

FC København hentede i januars transfervindue en stor stjerne til Superligaen i form af Khouma Babacar, der engang blev regnet som ét af de helt store talenter i verden.

Den 29-årige angriber har blandt andre optrådt for Fiorentina, og han har spillet flere end 150 kampe i Serie A. Foreløbig har han ikke drysset ret meget stjernestøv ud over den danske hovedstad, selvom han både har scoret mod OB og FC Midtjylland.

Mikkel Bischoff er ikke i tvivl om, hvad det er, der har manglet fra Babacar. 

- Det er hans arbejdsindsats og hans attitude engang imellem. Jeg synes ikke, at han løber nok, og jeg synes ikke, han er god nok i presset. Medspillerne ved ikke rigtigt, hvad der sker, når de spiller bolden op på ham. Men han har jo scoret nogle vigtige mål, og han har været med i opspillet til mål, så det har ikke været helt skidt, men jeg havde forventet mere, siger han til 6'eren.

Ekspertkollega Thomas Gravesen mener, at man bør lade tvivlen komme Khouma Babacar til gode. 

- Det tager bare noget tid for spillere at finde ud af, hvad der sker i en ny klub og i et nyt land. Som ny har han villet vise alt for meget til at starte med, og det er ikke lykkedes for Babacar eller Nicolai Jørgensen, lyder det fra Gravesen.

Khouma Babacar kom til FC København efter senest at have optrådt for Alanyaspor i Tyrkiet. Her blev det til tre scoringer i 16 ligakampe i efteråret.