Video : Tipsbladet
1. division

Indgiver konkursbegæring af dansk kaosklub

Jammerbugt FC har ikke overholdt aftalen med deres sponsor Jørns Busrejser, og af den årsag har busselskabet indgivet en konkursbegæring.

Efter flere år som sponsor for Jammerbugt FC er tålmodigheden hos Jørns Busrejser sluppet op.

Busselskabet er sponsor af klubben, og har været det i mange år, hvor de har kørt klubben rundt til deres kampe. Men nu siger direktør i Jørns Busrejser, Finn Jensen, stop, og indgiver samtidig en konkursbegæring af klubben.

Det siger han til TV2 Nord.

- Det har vi gjort, fordi efter mødet sidst i april, der lavede jeg nogle aftaler med Klaus-Dieter Müller (ejer af Jammerbugt FC, red.), og dem er han stoppet med at overholde, siger Finn Jensen.

Klaus-Dieter Müller og Finn Jensen lavede i april en aftale om betalingen af de knap 100.000 kroner, som Jammerbugt FC skylder Jørns Busrejser. De to har siden været i dialog flere gange, men nu tror direktøren ikke længere på, at pengene dukker op.

Der er tale om mere end 50.000 kroner, som Jammerbugt FC fortsat skylder Jørns Busrerejser. Klubben har også haft gæld til andre sponsorer, Mesterslagteren i Saltum og Jetsmark Idrætscenter, men de fortæller til TV2 Nord, at gælden nu er betalt.

Det er ikke kun udenfor kridtstregerne, at der er problemer i Jammerbugt FC, også på grønsværen har præstationerne haltet, hvilket har sendt klubben ned i 2. division for den kommende sæson.