Video : Tipsbladet
Superliga

Avis: Enorm interesse for Anders Dreyer

FC Midtjylland er med i kampen, men Anders Dreyer har også interesse fra tre andre lande.

Anders Dreyer skal finde sig en ny klub denne sommer, og det skorter ikke på interesse for den danske stjerne. Det skriver Ekstra Bladet.

Tværtimod er der ifølge avisen “enorm interesse” for offensivspilleren, der tilbragte foråret på lån i FC Midtjylland med stor succes.

Nu er Dreyer tilbage i Rubin Kazan, men som følge af en FIFA-regel kan han - ligesom de øvrige spillere i Rusland og Ukraine - suspendere sin kontrakt og kvit og frit finde en anden klub at spille for i den kommende sæson. Hvis han da ikke forlader den russiske klub på en permanent aftale. 

Og fremtiden kan være i Tyskland, Italien, Tyrkiet eller Danmark. I hvert fald er unavngivne klubber fra de tre førstnævnte lande ifølge Ekstra Bladet i "førerfeltet", men FC Midtjylland er også med i kampen om Dreyer.

Til Tipsbladet fortalte sportschef Svend Graversen i sidste uge om situationen.

- Der er ingen tvivl om, at Dreyer er glad for at være her, og vi er glad for Dreyer. Kan det lykkes? Det ved jeg ikke. Han er altid interessant for os.

- Det er en svær case, og det er det sgu for alle. Så må vi se, om vi i fællesskab kan knække den. Han ville være en superspiller for samtlige danske klubber. Desværre også for nogle udenlandske.

Anders Dreyer, 24 år, scorede i foråret syv gange på 13 kampe for FC Midtjylland. Han har kontrakt med Rubin Kazan frem til sommeren 2026, men det er nok tvivlsomt, at han nogensinde kommer i aktion for den russiske klub igen. 

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.