Video : Tipsbladet
Superliga

Medie: FC København lurer på ny midtbanestjerne

FC København har været i Rumænien for at kigge nærmere på FCSB's midtbanestjerne.

Carlos Zeca er ude med en langvarig skade, hvilket efterlader FC København tyndt besatte på den defensive midtbane.

Unge William Clem har trådt ind og gjort det godt i fraværet af kaptajnen, men meget tyder på, at FC København er i markedet for at købe en ny midtbanespillere.

Det store rumænske medie Fanatik skriver, at FC København er interesseret i FCSB's 23-årige midtbanespillere Adrian Șut.

Rumænske Adrian Șut er en af FCSB's helt store stjerner, hvorfor det ikke kun er FC København, der har et godt øje til ham. KRC Genk har ligesom FC København været i Rumænien for at overvære midtbanespilleren i aktion.

For nyligt har det også været fremme i selvsamme medie, at tyrkiske Trabzonspor også skulle være ude efter Adrian Șut.

- Alle spillere til salg. Når det drejer sig om Șut, så vil jeg have 22 millioner kroner, sagde klubbens ejer, Gigi Becali.

Trabzonspor var kun villige til at lægge omkring 15 millioner kroner for midtbanespilleren, og nu skriver Fanatik så, at med den nye interesse fra FC København og Genk, at en mulige købspris kan ende på lige knap 20 millioner kroner.

Det er et stort beløb for 23-årige Adrian Șut, der blot har et halvt år tilbage af aftalen med FCSB. I denne sæson har han været en af holdets helt store stjerner, hvor det er blevet til to mål i 16 kampe fra sit udgangspunkt på den defensive midtbane.

Han var ikke med FCSB's Conference League-kampe mod Silkeborg IF, da Adrian Șut har siddet ude i flere uger af efterårssæsonen med en knæskade. Nu er han tilbage i omdrejninger, og har startet de seneste syv ligakampe.