Hollywood-klub få minutter fra FA Cup-sensation

Wrexham fra femtebedste række var få minutter fra at slå Sheffield United i FA Cuppen, men fik uafgjort.

Walisiske Wrexham var søndag tæt på at lave endnu et sensationelt resultat i FA Cuppen.

I sidste runde sendte holdet fra femtebedste række Coventry fra The Championship, næstbedste række, ud. Søndag var Sheffield United tæt på at lide samme skæbne.

Men efter en udligning dybt inde i tillægstiden til slutresultatet 3-3 sørgede Sheffield for, at de to hold skal mødes i en omkamp om billetten til ottendedelsfinalen.

Wrexham er ejet af Hollywood-stjernerne Ryan Reynolds og Rob McElhenney, og søndag var de altså tæt på at se deres hold lave et resultat, der kunne være en Hollywood-film værdig.

Sheffield United så ellers ud til at være på vej videre. Gæsterne førte 1-0 ved pausen efter et tidligt mål, som blev scoret i kampens andet minut.

Men kun cirka fem minutter inde i anden halvleg fik Wrexham udlignet, og ti minutter senere blev det så også 2-1.

Sheffield United fik dog hurtigt udlignet, men så begyndte det at gå ned ad bakke for Championship-holdet. Først blev Daniel Jebbison udvist, og et kvarter senere - i 86. minut - slog Wrexhams største stjerne, angriberen Paul Mullin, så til.

Mullin prikkede bolden ind til 3-2, og så lignede det endnu en walisisk pokalsensation.

Det kan det også stadig ende med, men Sheffield United er altså stadig i live i FA Cuppen, efter at John Egan fik udlignet for gæsterne over fire minutter inde i tillægstiden.

Ryan Reynolds og Rob McElhenney overtog i november 2020 Wrexham.

Siden har de to skuespillere spyttet en del penge i klubben, hvilket blandt andet har givet Wrexham mulighed for at hente spillere, der ellers var at finde i klubber fra højere rækker, herunder Paul Mullin.

Det har gjort, at Wrexham lige nu fører National League og dermed kan øjne en oprykning til League Two.

Reynolds og McElhenneys overtagelse af Wrexham og første tid som ejere bliver skildret i dokumentarserien "Welcome to Wrexham".