Video : Tipsbladet
Landshold

Revser Denis Vavro: Hovedet er skruet forkert på

Den tidligere slovakiske superstjerne Martin Skrtel nyder at se Denis Vavro på en fodboldbane, men han har bare et problem.

Slovakiets landshold sagde sidste år farvel til to veteraner i Martin Skrtel og Marik Hamsik.

For førstnævnte har en skade i ryggen tvunget ham til at sige stop til topfodbolden, mens Hamsik i en fremskreden alder drosler en smule ned.

Den tidligere Liverpool-stopper Martin Skrtel, der har over 100 landskampe på cv'et, efterlader med sit stop et stort hul i nationens midterforsvar ved siden af Milan Skriniar.

Pladsen ved siden af Inter-stopperen står lige nu på vid gab. FC Københavns Denis Vavro er sammen med Salernitana-stopperen Norbert Gyomber, Lubomir Satka fra Lech Poznan og Martin Valjent fra Mallorca i kamp om pladsen.

I et interview med et slovakisk medie i forbindelse med den seneste landskampstermin sætter Martin Skrtel ord på konkurrencen i midterforsvaret. Her falder snakken også på Denis Vavro, som Martin Skrtel ser et stort lys i, men der er også et kritikpunkt.

- Vi behøver ikke at tale om hans evner på en fodboldbane. Jeg ser bare et problem med ham nogle gange, og det er, at hans hoved ikke er skruet korrekt på. Han involverer sig også i ting, som han ikke burde som for eksempel at diskutere med tilskuere. Hvis han stopper med det, så kan han sammen med Skriniar udgøre en god duo.

Denis Vavro var med ved den seneste landsholdssamling, hvor han spillede alle 90 minutter mod Bosnien ved siden af Norbert Gyomber. Gyomber spillede også landets første EM-kvalifikationskamp mod Luxembourg sammen med Lubomir Satka, hvor Vavro så til fra bænken.

Milan Skriniar nåede ikke at blive klar til landsholdssamlingen for lidt over en måned siden, ligesom Martin Valjent også døjede med skadesproblemer. Landets næste opgaver er i juni, hvor man møder Island og Liechtenstein.

Denis Vavro, 27 år, har indtil videre noteret sig for 13 landskampe. Forinden kampen mod Bosnien var det over to år siden, at han sidst spillede en landskamp for Slovakiet.