Video : Tipsbladet
Ligue 1

Schmeichel i modvind: Medspillere går til ledelsen

Det er ikke alle i OGC Nice, som nyder Kasper Schmeichels tilstedeværelse eller mangel på samme.

Kasper Schmeichel blev sidste sommer hentet til OGC Nice som en stor stjerne.

Den danske landsholdsmålmand erobrede dog ikke hjerter på den sydfranske kyststrækning til at starte med, da han slet ikke levede op til sit niveau fra tiden i Leicester i sine første måender i klubben.

Kritikken regnede ned over danskeren, der også blev beskyldt for at overtræde klubbens interne regler og have udfordringer med sin vægt. Ultimativt ledte det til, at reservekepper Marcin Bulka blev foretrukket.

Det var dog kun for en kort periode, da Kasper Schmeichel særligt siden OGC Nice fik ny træner i Didier Digard, har fundet sit topniveau igen. Alligevel ulmer uroen omkring danskeren.

Den franske sportsavis L'Équipe skriver således, at flere holdkammerater er gået til ledelsen, fordi de er utilfredse med Kasper Schmeichel. Det skete på baggrund af danskerens fravær ved fredagens træning to dage før klubbens kamp mod Toulouse.

Holdkammeraterne er ifølge L'Équipe irriteret over den frihed, som Kasper Schmeichel får. Han blev blandt andet hentet ind som et forbillede for de unge, men den status har han ikke lige nu, lyder det.

Desuden beretter den franske avis, at Kasper Schmeichel har et anstrengt forhold til reservekeeper Marcin Bulka, som Nice hentede på en lang kontrakt samme sommer, som danskeren kom til.

I det lange løb satser OGC Nice på Marcin Bulka, og derfor vil den sydfranske klub ikke stå i vejen for at skippe Kasper Schmeichel afsted, hvis en mulighed i England byder sig, skriver L'Équipe.

Et klubskifte er dog langt fra sikkert, selvom de seneste rygter går på, at OGC Nice skulle være på udkig efter en ny førstemålmand. Chelseas Edouard Mendy er blevet meldt i søgelyset hos både Nice og Monaco.

Kasper Schmeichel, 36 år, har været stort set fast mand under hele sit ophold i OGC Nice, hvor han under Didier Digard er blomstret noget mere end under Lucien Favre, som offentligt udtrykte, at danskeren ikke var hans foretrukne keeper.