Video : Tipsbladet
Bundesliga

Dansk bomber i Tyskland: Utilfreds med spilletiden

Det har tilmed været i perioder med optur, at han har manglet spilletid, fortæller Ingvartsen.

Marcus Ingvartsen nåede op på 10 scoringer i Bundesligaen i denne sæson for Mainz, og efter sidste spillerunde peger han nu på, at han slet ikke er tilfreds med den spilletid, som han har fået i denne sæson.

Det fortæller han i et interview med Viaplay.

- Jeg har fået lavet 10 mål. Det er jeg tilfreds med, men jeg er ikke tilfreds med det antal spilleminutter, som jeg har fået i løbet af sæsonen, siger Mainz-angriberen og fortsætter:

- Det har været i perioder hvor jeg egentlig har scoret osv, og har gjort det godt og haft mine stimer og er kommet lidt ud igen. Så ikke tilfreds med antal minutter, men personligt når jeg mit mål med et tocifret antal mål, så det var vigtigt personligt, lyder det fra Ingvartsen.

Mainz ender på en niendeplads i Bundesligaen i denne sæson, som han bestemt godkender.

- Holdmæssigt har vi haft en rigtig stærk sæson også, så det er primært spilminutter, som ikke er helt tilfredsstillende, fortæller danskeren.

Samlet er det blevet til spilletid i 27 af de 34 kampe, der er i Bundesligaen plus tre i pokalturneringen. Det har dog sjældent været fulde kampe, og meget ofte som indskifter for straffesparksspecialisten.

Samlet er det blevet til 1428 minutter i denne sæson for ham, som svarer til lige under 16 kampe.

Selv kom Marcus Ingvartsen ind i den sidste tredjedel af kampen mod Dortmund, som endte med at stikke en kæp i hjulet på deres modstanders mesterskabsdrømme. Læs mere om det her.