AaB-anfører: Nedrykning vil være et mareridt
Foto: Getty Images
Superliga

AaB-anfører: Nedrykning vil være et mareridt

AaB dummede sig mandag i en stor skuffelse mod Lyngby og er derfor fortsat i nedrykningsfare i Superligaen.

- Det vil jo være et mareridt.

AaB-anfører Lucas Andersen vil for alt i verden undgå, at nordjyderne dummer sig i sidste spillerundes hjemmekamp mod Silkeborg, hvor et nederlag vil betyde en nedrykning.

Det skyldes, at AaB missede en stor mulighed mandag for at komme snublende tæt på overlevelse, da holdet tabte 1-2 til Lyngby.

- Det er en kæmpe skuffelse. Det er det til dels på grund af resultatet, men det er det endnu mere på grund af den præstation, som vi leverede i de første 60 minutter, som jo var mega skuffende og meget langt fra det niveau, som vi har, siger Lucas Andersen og tilføjer.

- Det er klart, at skuffelsen er sindssygt stor, men chancen for overlevelse er den samme som før.

- Vi har hele tiden vidst, at det potentielt skulle afgøres i den sidste runde, og hvis du havde spurgt os for fem uger siden, så tror jeg ikke, der var nogen, der havde købt, at vi kunne afgøre det her to runder før tid.

Midtstopper Lars Kramer var ligeledes meget skuffet efter kampen, men håndklædet er ikke blevet smidt i ringen.

- Jeg er virkelig skuffet. Vi kom her for at vinde og næsten sikre os overlevelse efter det lorte år, som klubben har haft.

- Men vi kan heller ikke blive for længe i skuffelsen, fordi vi spiller om lidt igen. Vi har en chance mere for at gøre det, og vi er nødt til at lade op til det.

- Alle havde afskrevet os for 12 uger siden, men vi er her stadig, og vi har alt i vores egne hænder, siger Lars Kramer.

Midtstopper Rasmus Thelander er også fortrøstningsfuld inden bundgyseren.

- Det var en stor mulighed for at afgøre det, og det havde vi selvfølgelig ønsket. Men vi kan også se positivt på det, fordi vi har bragt os i en situation, hvor vi stadig kan afgøre det.

AaB kan med en sejr over Silkeborg IF i sidste runde sikre sig overlevelse i 3F Superligaen.

/ritzau/