Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Benelux

Tiltrængt succes til Heerenveen-dansker: Kald det bare en gamechanger

Anders Dreyer lavede en vigtig assist for Heerenveen i seneste kamp, og danskeren håber, det bliver startskuddet til bedre tider i den hollandske klub.

Det har været småt med spilletid for Anders Dreyer i Heerenveen i denne sæson, og det var naturligvis ikke hensigten, da danskeren i sommerens transfervindue byttede Brighton ud med den hollandske klub på en lejeaftale.

Den tidligere Esbjerg-profil er ikke startet inde en eneste gang for danskerklubben, men i fredagens hjemmekamp mod Vitesse kom han på banen og gjorde en forskel i sejren på 3-2. Efter kort tid på banen assisterede Anders Dreyer landsmanden Jens Odgaard, der scorede sejrsmålet til 3-2.

Det håber Anders Dreyer bliver et startskud til bedre tider.

Læs også:U21-profiler varmer bænk i deres klubber: Jeg foretrækker, at de spiller

- Det var dejligt med en halv times spilletid, så jeg kunne vise træneren, hvad han kan forvente, når han sender mig på banen eller lader mig starte inde. Jeg er på banen for at bidrage med mål og assists, og i den forbindelse kan du godt kalde det en gamechanger, siger Anders Dreyer til Friesch Dagblad og tilføjer:

- Jeg vil selvfølgelig gerne spille mere, men holdet gør det godt. Jeg har det godt her, og jeg gør mit bedste til hver træning for at vise, hvad jeg kan.

Heerenveen har sikret sig en købsotpion på 21-årige Anders Dreyer, som klubben kan gøre brug af, hvis danskeren imponerer tilstrækkeligt i denne sæson.

Læs også:Heerenveen-dansker fik værdifulde minutter og scorede: Jeg er fit

Jens Odgaard, Anders Dreyer og holdkammeraterne er på sjettepladsen i Æresdivisionen. 

Læs også:Ung dansker i udlandet: Jeg bliver ved med at være tæt på

Læs også:Brandvarm dansker scorer igen i Æresdivisionen

Læs også:Officielt: Anders Dreyer klar for Heerenveen